Tas Pangiriman Pola Makanan Terisolasi Komersial kanggo panganan panas

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: Kelinci

Bahan: 600D

Tipe: Termal

Gunakake: Panganan

Fitur: anti banyu, terisolasi, Termal

Fungsi: tas terisolasi


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: Kelinci

Bahan: 600D

Tipe: Termal

Gunakake: Panganan

Fitur: anti banyu, terisolasi, Termal

Fungsi: tas terisolasi

Ukuran: adat

Werna: gambar utawa liyane

Kualitas: awet

Rega: rega kompetitif saka pabrik langsung

Barang: tas nggawa terisolasi

Jeneng produk: tas adhem tote terisolasi

Kemampuan Suplai: 50000 Bag / Bags saben Sasi Tas pangiriman panganan

Kemasan & Pengiriman

Rincian kemasan: saben tas pangiriman panganan ing tas poli, 12 pcs saben karton ekspor

Pelabuhan: Shenzhen

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug

 

Barang Tas Pangiriman Pola Makanan Terisolasi Komersial kanggo panganan panas
Ukurane 23 x 13 x 15 inci
Werna Ireng utawa sing disesuaikan
Logo Nyithak Layar, Nyithak Sublimasi, Transfer Panas, Emboridry, lsp.
Materi Poliester 600D
Sample wektu  5-7 dina
Paket 1 pcs tas pangiriman panganan saben tas poli; sawetara potong menyang karton.
MOQ 1000 pcs
Kapasitas produksi 30000 pcs saben wulan
Wektu Pangiriman 30-35 dina sawise pesanan dikonfirmasi.
Layanan OEM & ODM
Kebijakan Sample Sampel kasedhiya gratis, nanging kita butuh nomer Fedex, UPS utawa DHL kanggo dikirim.
Pelabuhan FOB shenzhen

Tas Pangiriman Pola Makanan Terisolasi Komersial kanggo panganan panas

* * Daya tahan luar biasa Tas pangiriman panganan digawe nganggo Poliester kelas dhuwur tinimbang poliester murah kanggo nambah daya tahan. Dipasang karo ritsleting rajutan ahli, aja kuwatir ngalahake tas kasebut.

* * Multi fungsional: Tas iki dirancang kanggo katering, driver pangiriman panganan, tas Grosir sing bisa digunakake maneh utawa minangka tas sing adhem. Gedhe lan kuwat kanggo nggawa wajan kanthi jampel sing kandel supaya panganan dadi panas utawa adhem.

* * Isolasi lan kekuwatan sing kandel: Iki bakal ndadekake panganan dadi panas utawa adhem kaya sing dikarepake. Isolasi kasebut uga nggawe tas cukup kaku kanggo nahan panganan, nanging bisa melu skill supaya gampang disimpen.

* * Eksterior Kandel - Eksterior poliester 600D sing kandel bakal njamin tas pizza terisolasi iki bisa dipercaya nganti pirang-pirang taun kepungkur. Kantong pangiriman panganan iki uga dilengkapi loro gagang nganggo empuk ing sisih ndhuwur supaya gampang nggawa lan ritsleting dobel kuwat, dirancang khusus supaya ora kesusu.

* * Panyimpenan Gampang - Tas pangiriman pizza iki bisa diluncurake, nganti ukuran kompak supaya gampang disimpen kanthi sisih ngisor kanggo daya tahan ekstra. Dheweke lungguh rata nalika dimuat mula bahan bakar sampeyan ora bakal muter ing mobil utawa trunk sampeyan.

* * Bebas Risiko - Tas terisolasi kita bisa nate nyepetake supir pangiriman, katering, lan pawon komersial. Sampeyan bakal seneng banget supaya panganan panas dadi panas, lan panganan adhem adhem lan kabeh bakal ana ing papan sing kudu ana, aman lan nyenengake!

IMLA (7)

Pitakon Kerep

SuPPORT OME & ODM SERVIcE

IMLA (8)

P1: Apa PRODUK UTAMA Sampeyan?

KAMI NGALAMI PRODUKSI BANYAK Panganan sing digawe panas, BAG PENGIRIMAN panganan, PIZZA BAG, BAG COOLER, BONGA LUNCH WITH MATERIAL BEDA

P2: Apa MATERI PRODUK Sampeyan?

Bahan kasebut yaiku kain non-tenunan, non-tenunan, anyaman PP, kain laminasi Rpet, katun, kanvas, nilon utawa laminasi mengkilap / matt film utawa liya-liyane. 

P3Apa lead-time universal kanggo pengiriman pesanan?

Wektu sampling OEM: 3-5 dina.Produksi massal: 10-20 dina

P4: Kepiye carane ngontrol kualitas?

KAMU NGADALAKEN PERALATAN LENGKAP, KAMU BISA NGontrol KUALITAS ING PROSESI PRODUKSI KABEH. Kita duwe tim QC karo 5 anggota, kontrol kualitas kalebu limang langkah:

LANGKAH 1 IS mriksa MATERI;

LANGKAH 2 Priksa PANEL PRINTING LAN PANEL CUTTING;

STEP 3 Mriksa ING JARING JAHIT, mriksa KUALITAS JAHIT LAN CUTI THREAD;

LANGKAH 4 mriksa SIZE, WARNA BARANG KANGGO PASTI BARANG APA ING KUALITAS PILING sadurunge dibungkus;

LANGKAH 5 mriksa ing paket pungkasan sadurunge sijine barang menyang karton njaba.

Informasi Perusahaan

Kita nampa umpan balik sing apik saka pasar babagan tas beku, tas distribusi panganan, tas piknik, tas makan siang, tas ransel, tas banyu panas, tas pizza, tas pangiriman panganan, tas pizza panas, lan lapangan liyane uga. Kita ngetutake standar manajemen mutu internasional ISO9001, nggawe sistem manajemen kualitas sing ketat, kabeh produk wis lulus sertifikasi keamanan CE;
Produk kami akeh digunakake ing panganan, obat, cemilan, distribusi rantai adhem lan lapangan liyane. "Kelinci" bakal terus ningkatake kualitas produk lan Keamanan & Perlindhungan Lingkungan kanggo menehi kontribusi kanggo masarakat.

IMLA (6)
IMLA (3)
IMLA (1)
IMLA (5)
IMLA (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam. Enquiry