Kabar

  • Materials needed for insulation bags

    Bahan sing dibutuhake kanggo tas insulasi

    Kaya sing wis dingerteni, tas insulasi termal duwe insulasi termal sing apik, panyimpenan kadhemen lan efek tetep seger.Sanadyan srengéngé sing terik utawa salju lan es sing mencair, panganan sing ana ing njero ...
    Waca liyane
  • Aluminum foil insulation bag

    Tas isolasi aluminium foil

    Tas insulasi termal aluminium foil minangka tas praktis sing digawe kanthi nggunakake katun mutiara komposit aluminium foil minangka bahan liwat mesin nggawe tas.Bisa muter peran efektif ing jampel panas, supaya digunakake digunakake ing sawetara panggonan ngendi pengawetan panas kadhemen ...
    Waca liyane
  • Materials needed for insulation bags

    Bahan sing dibutuhake kanggo tas insulasi

    Kaya sing wis dingerteni, tas insulasi termal duwe insulasi termal sing apik, panyimpenan kadhemen lan efek tetep seger.Sanadyan srengéngé terik utawa salju lan es sing mencair, panganan ing njero isih tetep utuh lan utuh.Banjur, jeneng profesional ins termal ...
    Waca liyane
  • Learn about takeaway packages

    Sinau babagan paket takeaway

    Konsep paket takeaway Tas take-out yaiku tas kanthi kinerja iklan insulasi termal sing digunakake ing pangiriman panganan.Kanthi pangembangan standar urip lan lompatan industri katering, takeaway minangka tuwuhing bathi anyar ...
    Waca liyane
  • Analysis of the product insulation and cold preservation performance of aluminum foil insulation bags

    Analisis produk insulasi lan kinerja pengawetan kadhemen tas insulasi aluminium foil

    Ana tembung sing relatif ora pati ngerti, sing bisa uga ora pati ngerti kanggo kabeh wong, diarani kulkas pasif.Nyatane, kulkas pasif minangka produk kayata tas insulasi aluminium foil, bungkus es, lan bungkus es sing biasa kita deleng.Produk iki nduweni insulasi termal sing apik banget lan duwe ...
    Waca liyane
  • Advantages of insulation bags

    Kaluwihan saka tas isolasi

    Tas insulasi ora mung ngrampungake masalah insulasi wong sing nggawa panganan dhewe kanggo piknik nalika preian, nanging uga ngatasi masalah insulasi panganan kanggo para pekerja kantor.Generasi anyar saka wong enom ing China bakal tambah akeh nuntut insulasi pangan ...
    Waca liyane
  • What are the precautions for the preservation and use of non-woven insulation packages?

    Apa pancegahan kanggo njaga lan nggunakake paket insulasi non-anyaman?

    Ing mangsa panas, luwih akeh perusahaan wiwit nggunakake tas insulasi non-anyaman, utamane perusahaan panganan, amarga paket insulasi non-anyaman dibutuhake kanggo kemasan panganan kayata susu lan keju.Nanging, panganan sing isih ana ing insulasi kain non-anyaman ...
    Waca liyane
  • Benefits of non-woven bags

    Keuntungan saka tas non-woven

    Tas non-anyaman (umume dikenal minangka tas non-anyaman) iku angel, ayu, breathable lan bisa digunakake maneh.Padha produk ijo.Diwiwiti kanthi ngeculake pesenan watesan plastik, tas plastik bakal mbatalake saka pasar kemasan artikel kasebut lan ngganti ...
    Waca liyane
  • Questions To Ask Before Buying A Pizza Bag

    Pitakonan Kanggo Ditakoni Sadurunge Tuku Tas Pizza

    Milih tas pizza sing bener bisa mbuktekaken angel lan njupuk sawetara nyoba lan kesalahan kanggo nemokake tas sampurna kanggo sampeyan, kadhangkala ing biaya dhuwur.Mangkene papat pitakonan penting sing kudu dijawab sadurunge nindakake tas tartamtu.Pitakonan ing ngisor iki sing kudu ditakoni sadurunge tuku ...
    Waca liyane
Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam. Nakoni, nyelidiki